Over Ons

ONS VERHAAL

Wij van bij-dehandje zijn dagelijks op zoek naar de nieuwste producten om ervoor te zorgen dat jij de meest interessante en verrassende producten kunt kopen van een goede kwaliteit.Het product wordt direct vanuit de leverancier naar u toe verzonden. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou producten aanbieden voor een eerlijke prijs. Wij doen elke dag ons best om jou optimaal tot dienst te kunnen zijn.

KWALITEIT en TESTEN                         

Om ervoor te kunnen zorgen dat we de kwaliteit van de producten kunnen waarborgen zorgen wij dat alle producten uitgebreid getest worden op kwaliteit en duurzaamheid. Het is een van onze krachten om direct met de producent te communiceren, daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou producten aanbieden voor een eerlijke prijs. Dit houdt echter wel in dat de producten tussen de 7 en 15 dagen onderweg kunnen zijn.

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending.

KLANTENSERVICE

Wij vinden het ook belangrijk dat jij als klant zo goed mogelijk geholpen wordt tijdens je tocht hier op onze site. Daarom is het onze missie om je een zo optimaal mogelijke ervaring te bieden op onze site. Wees dus niet bang om je vraag te stellen, wij helpen je graag met onze klantenservice.